fbpx
Shoptrack Logo

Media Shopping No.1 di Malaysia

pondok keladi guest house front view
pondok keladi guest house front view
Pilihan Bajet

Pondok Keladi Guest House

Dalam kategori:

Pondok Keladi Guest House adalah pilihan popular untuk pengunjung luar negara dan domestik yang mencari penginapan di Pantai Cenang yang jauh dari crowd. Dengan suasana homestay yang santai, korang akan selesa habis di sini. Lokasinya yang strategik memudahkan akses ke pantai dan kemudahan yang ada mencukupi untuk keperluan asas. Homestay di Langkawi ni juga menawarkan pengalaman yang unik dengan sentuhan tradisional Melayu dan atmosfera moden.

Advertisement
Advertisement

Info Ringkas

Harga dari RM130 / Semalam
Check-in time : 2:00 PM
Check-out time : 11:00 AM
Free WiFi, Air Conditioning, Shared Kitchen, Lounge Area, Garden
TIps: Pilih bilik dengan 3 katil kalau datang dengan family besar.

Jenis Penginapan

Family Room
Garden View Room

*Tertakluk kepada ketersediaan semasa membuat tempahan, pesanan dan lawatan.

Isi Kandungan

Overview

Pondok Keladi Guest House merupakan pilihan popular dalam kalangan pengunjung Langkawi. Lokasinya yang terletak di persekitaran yang sunyi dan dikelilingi tanaman dan bunga menjadikan ia tempat yang menarik untuk berehat. Walaupun jauh dari crowd Pantai Cenang, tapi masih lagi boleh jalan kaki ke pantai. 15 mins je!

Homestay

Bagi korang yang suka suasana homestay, guest house ni memang sesuai. Walaupun taklah mewah sangat, tapi atmosfera di sini sangat relaxing. Mereka memberi tumpuan kepada privasi tetamu dan korang juga mungkin akan terserempak dengan haiwan liar seperti burung dan tupai. Dekorasinya mempunyai elemen kampung dengan sentuhan tradisional Melayu yang dipadankan dengan gaya moden.

Bilik

Pondok Keladi Guest House menawarkan 5 jenis bilik mengikut bajet korang. Kalau korang datang berkumpulan besar, ada bilik yang mampu memuatkan 12 orang dengan 3 katil double. Walaupun ada bilik yang mungkin kurang bersih bergantung kepada musim, secara keseluruhannya bilik-bilik di sini sangat memuaskan.

pondok keladi room view
Kredit Imej: Pondok Keladi FB

Fasiliti & Lokasi

Di sini korang boleh bersantai di banyak sofa yang disediakan selepas penat berjalan-jalan di pantai. Lokasinya juga sangat strategik dengan hanya 5 minit memandu atau 15 minit berjalan kaki ke pantai. Tak perlu swimming pool pun kan? Fasiliti yang disediakan termasuk pemanas air, TV, dan air cond, tapi janganlah expect taraf hotel 4 bintang. 

Gallery Gambar Pondok Keladi Guest House

Peta Lokasi & Alamat

Tempahan & Pertanyaan

Advertisement

Gambar di instagram

*Random public photos of # Pondok Keladi Guest House on Instagram

Contact & Connect

Share info ini
Advertisement
Juga Popular di Langkawi
alamanda villa langkawi infiniti pool
Recommended
Harga dari
/ Semalam
RM315++
Harga dari
/ Semalam
RM315++
Villa Homestay dengan Infiniti Pool
rumah jah langkawi front view
Pilihan Keluarga
Harga dari
/ Semalam
RM960++
Harga dari
/ Semalam
RM960++
Aloft Langkawi Pantai Tengah Langkawi
Recommended
4/5
Harga dari
/ Semalam
RM480++
Harga dari
/ Semalam
RM480++
Chill Box Langkawi
Pilihan Bajet
3/5
Harga dari
/ Semalam
RM90++
Harga dari
/ Semalam
RM90++
Explore Staycation :Langkawi
Advertisement
Tempat Menarik di Langkawi
Underwater World Langkawi
Tiket dari
/ Seorang
RM33 je!
Paradise 101 Langkawi - Shoptrack.my
Tiket dari
/ Seorang
RM149 je!
langkawi sky bridge
Tiket dari
/ Seorang
RM4 je!
langkawi wildlife park
Tiket dari
/ Seorang
RM25 je!
Explore Tempat Menarik :Langkawi
Makan Best Berdekatan
Cili Kampung Langkawi - Shoptrack.my
Halal
Masakan Melayu
tanjung tirai seafood restaurant
Halal
Masakan Melayu
Ikan Bakar & Seafood
kak yan nasi campur langkawi
Halal
Masakan Melayu
Masakan Thai
Explore Makan Best :Langkawi
error: Content is protected.