fbpx
Shoptrack Logo

Media Shopping No.1 di Malaysia

Read this article in : English

5 Keyboard Murah Terbaik di Malaysia 2024 Bawah RM100

Keyboard Murah Terbaik
Sumber - Google Image

Ada bermacam jenis keyboard kat luar sana tapi macamana nak pilih keyboard yang murah? Dalam article ni, saya akan recommend keyboard murah terbaik di Malaysia 2023 untuk kegunaan biasa yang semua di bawah RM100, tapi yang agak berkualiti dan selesa untuk dipakai mengikut research yang Hana dah buat di semua platform shopping online.

Kalau berminat nak beli sekali kerusi gaming murah, boleh tengok rekomendasi kerusi gaming kami.

Share Artikel Ini
Point Ringkas & List
Pilihan Shoptrack

Keyboard Murah Terbaik di Malaysia 2024

1
Shopee
QR Code https://shp.ee/ch8vwyh
Lazada
QR Code https://invol.co/cl8xyoq

Scan & Add to Cart

1
⚡ Best Price Today! Save More!

Logitech K270 Keyboard

Overview:
Keyboard tanpa wayar
Jangka masa hidup battery 24 bulan
Connect guna USB dongle
Keyboard ni antara keyboard murah terbaik di Malaysia yang dijual oleh Logitech. Tapi yang bestnya keyboard ni, dia wireless so boleh lah kalau nak guna sambil baring-baring ke atau sambil duduk atas sofa. Ciri-ciri yang lain takdalah hebat mana, tapi keyboard ni memang boleh tahan lama (asalkan tak hentak-hentak dah la). Jangka masa hidup battery ni adalah selama 24 bulan atau 2 tahun.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
2
Shopee
QR Code https://shp.ee/bfeyn6h
Lazada
QR Code https://invol.co/cl8xypr

Scan & Add to Cart

2
⚡ Best Price Today! Save More!

AOC KM200 Keyboard

Overview:
Sesuai untuk kegunaan biasa
Datang sekali dengan mouse
Wireless - Connect guna port USB
Keyboard ni berciri keyboard yang sangat murah untuk kegunaan harian yang tak terlalu kasar. Kekunci dia tak se-sedap keyboard lain tapi design dia agak kemas dan dia datang sekali dengan mouse. Kalau ikut manufacturer keyboard ni, kekunci dia boleh tahan selama 10 juta kali tekan. Kalau korang memang betul-betul tak nak spend banyak duit, keyboard ni mungkin sesuai.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Advertisement
3
Shopee
QR Code https://shp.ee/bu2t8bh
Lazada
QR Code https://invol.co/cl8xyq7

Scan & Add to Cart

3
⚡ Best Price Today! Save More!

Alcatroz Jelly Bean U200 Keyboard

Overview:
Butang dan kekunci yang senyap bila tekan
Sesuai untuk laptop kalau butang laptop dan rosak
Slim Design
Keyboard ni ada design yang lain dari yang lain. Butang dan kekunci dia agak senyap bila ditekan. Keyboard ni ada pakai UV coated yang membuatkan huruf atau letter atas kekunciya tahan lebih lama. Ada 5 jenis design atau warna, semuanya slim dan kemas. Keyboard ni lebih sesuai untuk dipakai untuk laptop.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Advertisement
Advertisement
4
Shopee
QR Code https://shp.ee/kt4txf9
Lazada
QR Code https://invol.co/cl8xyqn

Scan & Add to Cart

4
⚡ Best Price Today! Save More!

Dell KM117 Keyboard

Overview:
Wireless
Satu Set dengan Mouse
Connect guna USB
Keyboard ni macam keyboard Logitech di atas, merupakan keyboard wireless. Ciri, design dan harga pun lebih kurang sama dengan Logitech K270, Cuma bezanya keyboard Dell KM117 datang sekali dengan mouse.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
5
Shopee
QR Code https://shp.ee/2gmq6x9
Lazada
QR Code https://invol.co/cl8xyr9

Scan & Add to Cart

5
⚡ Best Price Today! Save More!

Anker A7726 Keyboard

Overview:
Sesuai untuk guna untuk handphone atau iPad
Design yang slim, ringan dan cun
Boleh connect dgn Android Phone juga
Keyboard ni Hana sarankan beli hanya kalau nak guna untuk handphones atau iPad atau tablet. Tapi design dia memang cun, ringan, nipis dan padat. Mengikut info seller, keyboard ni boleh digunakan untuk Android, iOS, Mac dan Windows dan mengunakan Bluetooth.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Pilihan Ramai
Logitech K270 Keyboard

Logitech K270 Keyboard

Lihat Harga Terkini
Share Artikel Ini
Advertisement
#Hashtag
Artikel ini ditulis oleh
Hana Shoptrack
Hana Shoptrack
Environmentalist yang cinta pada alam semulajadi. Home gardening adalah hobby masa lapang Hana. Juga aktif dalam Yoga dan weekend hiking.
Inspirasi Travel
REVIEW BERKAITAN
Lihat kategori lain
error: Content is protected.