fbpx

Media Shopping No.1 di Malaysia

Read this article in : English

5 Keyboard Murah Terbaik di Malaysia 2022 Bawah RM100

Keyboard Murah Terbaik
Sumber - Google Image

Ada bermacam jenis keyboard kat luar sana tapi macamana nak pilih keyboard yang murah? Dalam article ni, saya akan recommend keyboard murah terbaik di Malaysia 2022 untuk kegunaan biasa yang semua di bawah RM100, tapi yang agak berkualiti dan selesa untuk dipakai mengikut research yang Hana dah buat di semua platform shopping online.

Kalau berminat nak beli sekali kerusi gaming murah, boleh tengok rekomendasi kerusi gaming kami.

Semua produk ini boleh dibeli terus di :

Point Ringkas & List

Pilihan Shoptrack

Keyboard Murah Terbaik di Malaysia

1
1

Logitech K270 Keyboard

Overview:
Keyboard tanpa wayar
Jangka masa hidup battery 24 bulan
Connect guna USB dongle

Keyboard ni antara keyboard murah terbaik di Malaysia yang dijual oleh Logitech. Tapi yang bestnya keyboard ni, dia wireless so boleh lah kalau nak guna sambil baring-baring ke atau sambil duduk atas sofa. Ciri-ciri yang lain takdalah hebat mana, tapi keyboard ni memang boleh tahan lama (asalkan tak hentak-hentak dah la). Jangka masa hidup battery ni adalah selama 24 bulan atau 2 tahun.

Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Lihat Harga Terkini di Store Popular
2
2

AOC KM200 Keyboard

Overview:
Sesuai untuk kegunaan biasa
Datang sekali dengan mouse
Wireless - Connect guna port USB

Keyboard ni berciri keyboard yang sangat murah untuk kegunaan harian yang tak terlalu kasar. Kekunci dia tak se-sedap keyboard lain tapi design dia agak kemas dan dia datang sekali dengan mouse. Kalau ikut manufacturer keyboard ni, kekunci dia boleh tahan selama 10 juta kali tekan. Kalau korang memang betul-betul tak nak spend banyak duit, keyboard ni mungkin sesuai.

Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Lihat Harga Terkini di Store Popular
3
3

Alcatroz Jelly Bean U200 Keyboard

Overview:
Butang dan kekunci yang senyap bila tekan
Sesuai untuk laptop kalau butang laptop dan rosak
Slim Design

Keyboard ni ada design yang lain dari yang lain. Butang dan kekunci dia agak senyap bila ditekan. Keyboard ni ada pakai UV coated yang membuatkan huruf atau letter atas kekunciya tahan lebih lama. Ada 5 jenis design atau warna, semuanya slim dan kemas. Keyboard ni lebih sesuai untuk dipakai untuk laptop.

Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Lihat Harga Terkini di Store Popular
4
4

Dell KM117 Keyboard

Overview:
Wireless
Satu Set dengan Mouse
Connect guna USB

Keyboard ni macam keyboard Logitech di atas, merupakan keyboard wireless. Ciri, design dan harga pun lebih kurang sama dengan Logitech K270, Cuma bezanya keyboard Dell KM117 datang sekali dengan mouse.

Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Lihat Harga Terkini di Store Popular
5
5

Anker A7726 Keyboard

Overview:
Sesuai untuk guna untuk handphone atau iPad
Design yang slim, ringan dan cun
Boleh connect dgn Android Phone juga

Keyboard ni Hana sarankan beli hanya kalau nak guna untuk handphones atau iPad atau tablet. Tapi design dia memang cun, ringan, nipis dan padat. Mengikut info seller, keyboard ni boleh digunakan untuk Android, iOS, Mac dan Windows dan mengunakan Bluetooth.

Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Pilihan Ramai
Logitech K270 Keyboard
Lazada

Logitech K270 Keyboard

Trending

Advertisement
#Hashtag
Share Artikel Ini
Share info ini

Artikel ini ditulis oleh

Hana Shoptrack
Hana Shoptrack
Environmentalist yang cinta pada alam semulajadi. Home gardening adalah hobby masa lapang Hana. Juga aktif dalam Yoga dan weekend hiking.