fbpx
Shoptrack Logo

Media Shopping No.1 di Malaysia

Read this article in : English

20 Idea Hadiah Untuk Perempuan 2024 (Yang Special & Cantik)

Hari ini : ✨ Ramadan Sale hari ini di Lazada & Shopee! Diskaun menarik sempena menyambut bulan Ramadan penuh keberkatan ini! Lebih jimat! 🌙

Idea Hadiah Untuk Perempuan Menarik Special
"Cari Hadiah Untuk Wanita Istimewa? Scroll bawah!""

Dalam dunia yang serba connected ni, kita boleh membina hubungan hanya dengan beberapa klik je. Tapi jangan lupa betapa pentingnya hubungan yang ikhlas, terutama dengan wanita-wanita hebat dalam hidup kita.

Hadiah yang penuh perasaan bukan sahaja boleh mengeratkan hubungan, tapi juga menunjukkan kasih sayang (platonik atau tak) dan penghargaan kita kepada mereka. Hadiah yang bermakna boleh mencipta kenangan yang takkan dilupakan dan mengingatkan tentang moment dan waktu yang penting dalam hidup kita.

Tidak kira ianya hadiah untuk ibu, hadiah untuk kawan perempuan mahupun hadiah untuk wanita-wanita istimewa macam guru dan kawan perempuan anda, ada banyak pilihan dengan harga yang menarik sekarang ni dekat online.

So tengah cari idea nak bagi hadiah apa? Ini kami list down 20 Idea Hadiah Untuk Perempuan yang unik, dengan pelbagai variasi pilihan – semuanya ada kat Shopee & Lazada. Hadiah-hadiah ni termasuk barang-barang praktikal seperti jam tangan, instant camera dan produk kesihatan kulit, dan juga barang-barang hobi dan deko seperti aksesori dan lampu deko.

Share Artikel Ini
Point Ringkas & List
Pilihan Shoptrack

Hadiah Untuk Perempuan Terbaik di Malaysia 2024

1
Shopee
QR Code https://shope.ee/4AWSeS00gL
Lazada
QR Code https://invol.co/clje951

Scan & Add to Cart

1
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Amazfit GTS 4 Smart Watch

Overview:
Mahal tapi sangat berbaloi.
Sangat stylish & praktikal.
Membantu menyenangkan kerja seharian
Hadiah ni mungkin mahal tapi sangat berbaloi kalau orang tu special sikit. Amazfit GTS 4 ni satu jam tangan pintar yang sangat stylish dan praktikal. Korang boleh guna untuk health tracking dan ia juga boleh membantu menyenangkan kerja seharian. Dengan skrin AMOLED yang cerah dan colourful, tambah lagi bateri yang kuat, si penerima tu confirm happy.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
2
Shopee
QR Code https://shope.ee/4AWSeflYV0
Lazada
QR Code https://invol.co/clje96f

Scan & Add to Cart

2
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Diamond Rose Table Light Bedroom 16 Color

Overview:
Bawah RM20.
Lampu ada corak bunga mawar dan diamond.
Ada 16 warna untuk korang pilih.
Check out idea hadiah untuk perempuan yang murah bawah RM20 tapi sangat cool. Ni sebenarnya lampu dalam gelas yang sangat cantik. Bila dipasang, lampu tu akan ada corak bunga mawar dan diamond. Ada 16 warna untuk korang pilih. Letak kat bilik tidur, cantik ni.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Advertisement
3
Shopee
QR Code https://shope.ee/3VGlrN3izh
Lazada
QR Code https://invol.co/clje95t

Scan & Add to Cart

3
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

LED Light Eternal Flower Enchanted

Overview:
Bunga hiasan dalam gelas.
Letak kat tepi katil atau kat atas meja atau rak buku,
Murah.
Bunga sebagai hadiah memang cliche tapi classic kan? Apa kata daripada bunga, kita ganti dengan bunga hiasan dalam gelas macam ni. Ada sekali LED lighting dan bila letak kat tepi katil atau kat atas meja atau rak buku, memang nampak relaxing dan romantik. Nampak mahal tapi murah je sebenarnya.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Advertisement
Advertisement
4
Shopee
QR Code https://shope.ee/9erPCftubM
Lazada
QR Code https://invol.co/clje95e

Scan & Add to Cart

4
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Fitbit Inspire 2

Overview:
Bukan saja stylish tapi screen OLED ia pun kemas.
Boleh track aktiviti jantung, diet, cardio dan juga boleh membantu guide pernafasan.
Ada juga health tracking specific untuk wanita.
Fitness tracker ni ibarat seperti pembantu digital fitness korang. Dalam banyak-banyak model fitness tracker ni, Fitbit Inspire 2 memang antara yang terbaik. Bukan saja stylish tapi screen OLED ia pun kemas dan cantik. Boleh track aktiviti jantung, diet, cardio dan juga boleh membantu guide pernafasan. Ada juga health tracking specific untuk wanita. Memang mahal la gift macam ni tapi tiada yang lagi penting dari kesihatan, kan?
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
5
Shopee
QR Code https://shope.ee/AUQWCH2jew
Lazada
QR Code https://invol.co/clje965

Scan & Add to Cart

5
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

LED Cosmetic Mirror

Overview:
Ada LED lighting.
Ak payah nak gantung kat mana-mana.
Boleh connect pakai USB.
Satu lagi idea hadiah untuk perempuan yang praktikal ialah cermin kosmetik macam ni yang boleh letak atas meja. Tak payah nak gantung kat mana-mana. Tambah lagi, cermin ni ada LED lighting dan boleh connect pakai USB. Ada dua saiz: kalau yang 40cm besar sangat boleh ambil versi yang 30cm.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
6
Shopee
QR Code https://shope.ee/gth2egDE
Lazada
QR Code https://invol.co/clje96u

Scan & Add to Cart

6
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Cute Cartoon Cloud Cartoon Indoor Slippers

Overview:
Comel.
Selesa dan sesuai untuk guna indoor.
Untuk yang suka bergaya comel.
Nak cari hadiah yang best untuk kawan-kawan perempuan yang suka bergaya comel selalu? Selipar comel ni jawapannya! Tak hanya selesa, tapi juga sesuai untuk guna dalam rumah atau berjalan di pantai. Sangat cute!
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
7
Shopee
QR Code https://shope.ee/8pIIDIXSVP
Lazada
QR Code https://invol.co/clje974

Scan & Add to Cart

7
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Handmade Teak Memory Keepsake Box

Overview:
Bukan sahaja praktikal, tapi juga menambah sentuhan hiasan.
Dengan hiasan gaya Thai.
Ada dua saiz pilihan.
Keepsake Box atau kotak hiasan adalah pilihan hadiah untuk perempuan yang selamat. Bukan sahaja praktikal, tapi juga menambah sentuhan hiasan di mana-mana tempat. Kami dah pilih satu yang cantik dengan hiasan gaya Thai di atasnya, pasti menambah seri di mana sahaja diletakkan. Lagi seronok, ada dua saiz pilihan, jadi boleh pilih yang paling sesuai. Dan yang menarik, boleh letak hadiah surprise di dalamnya seperti gambar atau memorabilia.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
8
Shopee
QR Code https://shope.ee/7Umucs6W4k
Lazada
QR Code https://invol.co/clje97e

Scan & Add to Cart

8
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Massage Cushion Neck

Overview:
Berpatutan dan murah.
Massage leher, kaki dan bahagian badan lain.
Boleh jadi idea hadiah untuk Hari Ibu juga.
Semakin kita berusia, badan kita mungkin tak seberseri seperti dulu. Itulah sebabnya bantal urut seperti ini adalah idea yang best! Bukan sahaja berpatutan, tapi juga satu cara untuk berehat selepas seharian bekerja. Hadiah macam ni menunjukkan korang memang peduli tentang kesejahteraan mereka. Boleh jadi idea hadiah untuk Hari Ibu juga.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
9
Shopee
QR Code https://shope.ee/2q154L1U48
Lazada
QR Code https://invol.co/clje97s

Scan & Add to Cart

9
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Beauty of Joseon Relief Sun Sunscreen

Overview:
Sesuai untuk yang suka melancong.
Dari Korea.
Ringan dan tak meninggalkan white cast.
Nak bagi hadiah best untuk kawan perempuan atau yang tersayang yang suka melancong? Ni dia, idea hadiah yang superb – sunblock dari Korea! Sunblock ni sesuai untuk semua jenis kulit dan harga pun berpatutan. Tak hanya ringan pada kulit, tapi juga tak tinggalkan white cast, pasti jadi keperluan wajib bagi sesiapa yang suka berjelajah.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
10
10
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Women's Backpack PU Leather

Overview:
Hadiah praktikal tapi comel.
Kemas.
Murah dan berpatutan.
Bag boleh jadi bergaya dan tak perlu mahal. Kalau suka splurge sikit, bolehlah hadiahkan beg tangan yang mahal pada seseorang. Tapi kalau tengah cari hadiah praktikal tapi comel, cuba backpack perempuan yang kemas ni. Pilihan terbaik buat yang suka gabungan fesyen dan praktikal!
Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
11
Shopee
QR Code https://shope.ee/1q8XsYqPJH
Lazada
QR Code https://invol.co/clje98a

Scan & Add to Cart

11
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Anker B2529 PowerWave 2 Stand Wireless Charger

Overview:
Senang untuk guna.
Stylish.
Boleh cecah 15W.
Charger tanpa wayar memang hadiah unik sebab tak semua orang ada fikir nak beli sendiri. Walaupun tak laju macam charger biasa, tapi memang senang sangat guna. Yang kami pilih ni bukan hanya bergaya tapi juga boleh cecah 15W kuasa cas!
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
12
Shopee
QR Code https://shope.ee/10ZQt3sqAu
Lazada
QR Code https://invol.co/clje98g

Scan & Add to Cart

12
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

AK & Co Aromatherapy Candle Making DIY Kit

Overview:
Unik dan menarik.
Cantik & seronok.
Pengalaman yang istimewa.
Apa lagi yang lebih best daripada lilin? Set pembuat lilin! Seronok juga buat lilin sendiri. Hadiah yang unik ni beri peluang pada seseorang mencipta sesuatu yang istimewa dan peribadi. Lagi pun, diorang dapat hadiah yang tak pernah ada sebelum ni! Lilin daripada set ini memang cantik, dan keseronokan membuatnya akan jadi pengalaman tak terlupakan.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
13
Shopee
QR Code https://shope.ee/6fDndVASfY
Lazada
QR Code https://invol.co/clje99a

Scan & Add to Cart

13
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Long Sleeved Pajamas Nightwear

Overview:
Selesa tapi murah.
Ada pelbagai corak.
Boleh beli beberapa pasang.
Pajama ni memang selesa dan hadiah yang hebat buat kawan perempuan atau yang tersayang yang peduli dengan kualiti tidur. Ada pelbagai corak untuk dipilih, so pilihlah yang mana yang korang rasa dia akan suka.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
14
Shopee
QR Code https://shope.ee/5AOzqoE4hU
Lazada
QR Code https://invol.co/clje99p

Scan & Add to Cart

14
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera

Overview:
Cetakan foto secara terus untuk disimpan.
Nampak comel dan retro
Perfect untuk simpan kenangan berharga.
Check out idea hadiah untuk perempuan yang comel ni – kamera segera! Rakam kenangan dan dapatkan cetakan foto secara terus untuk disimpan. Kamera Fujifilm ni tak hanya nampak comel dan retro, tapi juga antara instant camera terbaik dengan panjang fokus 60mm dan kelajuan giliran 1/60 per saat. Saiz filemnya 86x54mm, perfect untuk simpan kenangan berharga. Boleh bagi hint jugak so diorang ambil gambar kita banyak sikit hehe.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
15
Shopee
QR Code https://shope.ee/6fDndahdi1
Lazada
QR Code https://invol.co/clje9am

Scan & Add to Cart

15
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

LED Moon Light Bed Lamp

Overview:
Kreatif dan menarik.
Boleh jadi hiasan di bilik tidur.
Harganya sangat murah!
Kami suka lampu tidur bentuk bulan ni! Tak hanya kreatif dan memukau, tapi juga tambah sentuhan magik pada ruang mana saja. Tak kisah diletakkan di meja tidur atau dijadikan lampu meja yang menawan, pasti akan menambah deko rumah. Yang paling best? Walaupun nampak mahal, tapi harganya sangat murah!
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
16
16
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Large Geode Book Bookends

Overview:
Untuk yang suka membaca.
Penyangga buku yang luar biasa dibuat daripada resin dan bunga.
Menambah sentuhan keindahan semulajadi.
Untuk kawan-kawan perempuan atau keluarga yang suka membaca, kami ada idea hadiah untuk perempuan yang kena dengan dengan personality macam ni – penyangga buku yang luar biasa dibuat daripada resin dan bunga. Penyangga buku cantik ni tak hanya menjaga buku-buku kesayangan mereka teratur, tapi juga menambah sentuhan keindahan semulajadi pada rak buku mereka.
Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
17
Shopee
QR Code https://shope.ee/4V9J3efOZE
Lazada
QR Code https://invol.co/clje9b5

Scan & Add to Cart

17
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Portable Home Karaoke Set

Overview:
Set karaoke mudah alih - boleh bawa ke mana-mana!
Ada dalam 2 warna: putih dan pink.
Connect secara wireless melalui Bluetooth.
Ni idea hadiah yang fun – set karaoke portable! Samada korang nak rock kapak di rumah atau di mana sahaja, set ini boleh jadi hadiah yang special. Ada dalam warna putih dan pink, boleh connect secara wireless melalui Bluetooth. Layan je, nyanyi sepuas hati!
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
18
Shopee
QR Code https://shope.ee/VdAIKBt2R
Lazada
QR Code https://invol.co/clje9bh

Scan & Add to Cart

18
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

DIY Paint By Number For Adults

Overview:
Untuk yang suka mencuba hobi baru.
Aktiviti yang seronok dan kreatif.
Sesuai untuk semua orang, termasuk kanak-kanak.
Untuk kawan, ahli keluarga, atau pasangan yang memikirkan untuk mencuba hobi baru, set Paint By Number DIY adalah hadiah yang sesuai! Aktiviti yang seronok dan kreatif yang mudah dilakukan, jadi sesuai untuk semua orang, termasuk kanak-kanak. Dengan hadiah thoughtful ni, korang bukan hanya akan memberi dorongan pada bakat seni mereka, malah memberi hiburan dan kepuasan dalam masa lapang.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
19
Shopee
QR Code https://shope.ee/10ZQtGR6qB
Lazada
QR Code https://invol.co/clje9bv

Scan & Add to Cart

19
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Vinnfier Momento 2 True Wireless Earbuds

Overview:
Earbuds yang bagus tapi murah bawah RM100.
Tahan air IPX5.
Ada 6 jam masa playback.
Tak perlu la mahal sangat untuk dapatkan earbud yang bagus. Yang ni dari Vinnfier, harga berpatutan tapi memang hebat dan sesuai jadi hadiah. Dengan rintangan tahan air IPX5, jadi tak perlu risau kalau kena percikan air atau peluh. Ada 6 jam masa playback, perfect untuk penggemar muzik yang selalu on the go.
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
20
Shopee
QR Code https://shope.ee/AK760RZeWD
Lazada
QR Code https://invol.co/clje9ca

Scan & Add to Cart

20
⚡ Ramadan Sale Today! Best Price, Save More!

Nordic INS Golden Pineapple Creative Decoration

Overview:
Sesuai untuk yang suka dekorasi style Nordic.
Beli la 2-3 buah dengan saiz berbeza dan susun sekali atas TV atau meja.
Cantik dan harga tak terlalu mahal.
Kalau korang ada seseorang yang minat dengan dekorasi gaya Nordic di rumah, hiasan ini adalah hadiah yang best. Cantik kan? Beli la 2-3 buah dengan saiz berbeza dan susun sekali atas TV atau meja, confirm nampak wow! Pastu, hiasan ni pun boleh tambah stylo untuk dekorasi dapur. Confirm diorang akan suka!
Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular

Kesimpulan

Dalam banyak-banyak idea hadiah, hadiah yang paling sempurna selalu ialah hadiah yang menunjukkan betapa kita menghargai si penerima. Hadiah tak perlu mahal, unik, atau luar biasa, yang penting ia istimewa untuk diorang.

Berikut adalah beberapa Idea Hadiah Untuk Perempuan sebagai inspirasi untuk korang::

  • Jam pintar
  • Instant camera
  • Cermin kosmetik
  • Kotak hiasan atau kenangan
  • Lampu tidur yang cantik
  • Earbuds
  • Barangan dekorasi rumah
  • Penyangga buku
  • Alat-alat hobi seperti kanvas, set lukisan dan set karaoke

Info Lain Yang Mungkin Berguna

Share Artikel Ini
Advertisement
#Hashtag
Artikel ini ditulis oleh
Hana Shoptrack
Hana Shoptrack
Environmentalist yang cinta pada alam semulajadi. Home gardening adalah hobby masa lapang Hana. Juga aktif dalam Yoga dan weekend hiking.
Inspirasi Travel
REVIEW BERKAITAN
Lihat kategori lain
error: Content is protected.