fbpx

Read this article in : English

Live Tracker Siri 12.12: Xiaomi - Crazy Brand Mega Offer di Lazada

Xiaomi-1212-Shoptrack
Copyright Shoptrack

Live Tracker Siri 12.12 kali ni kami bawakan kepada anda brand Xiaomi yang memang dah popular sekarang ni. 12.12 Mega Sale ni biasanya waktu brand-brand besar buat ‘last call’ sale untuk tahun tu. Macam Xiaomi 12.12 Crazy Brand Mega Offer, untuk tahun ni diorang buat promo produk-produk popular diorang. Korang tau tak Xiaomi ni bukan sekadar jual Handphone je? Xiaomi sebenarnya ada banyak range produk-produk elektronik dan kelengkapan ‘smart home’ yang best dan berkualiti.

Advertisement

Point Penting

Advertisement

Crazy Brand Mega Offer 12.12 Xiaomi

Kami listkan kali ini antara yang best untuk korang beli dari Official Store Xiaomi di Lazada :

Promo Hanya Pada Pukul 12 – 2 pagi sahaja

Promo Sepanjang Hari 12.12

Jangan tunggu. Add to cart sekarang kat Lazada – Check out dan buat payment waktu 12.12 nanti. (p/s- nak payment laju guna Lazada Wallet)

Yang penting barang original, ada warranty dari Xiaomi. Selesai. Tunggu barang, hati pun senang 

*Untuk Live Tracker Siri 12.12 yang lain, boleh tgk disini

#Hashtag

Share Artikel Ini

Send this to a friend