fbpx

Media Shopping No.1 di Malaysia

12.12 Mega Sale

klook travel 1212
Klook ada buat Sale 12.12 "Open-Dated Hotel Vouchers" yang mana korang boleh beli voucher dulu hari ni sehingga 14 Disember, kemudian guna voucher untuk booking hotel dari 16 Disember sehingga 31 May 2021
Voucher-12-12-2
Shopping day guys! Hari ni kena check-out sesiapa yang dah penuhkan cart tu. Sebelum check-out, pastikan kita guna voucher dulu ok? jangan terlepas pandang pulak!
baseus-1212-shoptrack
Siri Live Tracker ketiga 12.12 kali ni dari brand Baseus. Diskaun sehingga 50% bagi aksessori elektronik macam cable, headphones, charger, car holder, lampu dan kipas USB! Hoyeeahh
russell-taylors-1212-shoptrack
Kalau korang berminat nak beli perkakas dapur berkualiti dengan harga murah macam pressure cooker, air fryer, blender dan lain-lain, jom tengok panduan ni untuk beli dari Jenama Russel Taylors di Lazada.

#12.12 Mega Sale

Artikel lain berkaitan hashtag #12.12 Mega Sale
klook travel 1212
Klook ada buat Sale 12.12 "Open-Dated Hotel Vouchers" yang mana korang boleh beli voucher dulu hari ni sehingga 14 Disember, kemudian guna voucher untuk booking hotel dari 16 Disember sehingga 31 May 2021