fbpx

Media Shopping No.1 di Malaysia

12.12 Mega Sale

klook travel 1212
Klook ada buat Sale 12.12 "Open-Dated Hotel Vouchers" yang mana korang boleh beli voucher dulu hari ni sehingga 14 Disember, kemudian guna voucher untuk booking hotel dari 16 Disember sehingga 31 May 2021
Voucher-12-12-2
Shopping day guys! Hari ni kena check-out sesiapa yang dah penuhkan cart tu. Sebelum check-out, pastikan kita guna voucher dulu ok? jangan terlepas pandang pulak!
baseus-1212-shoptrack
Siri Live Tracker ketiga 12.12 kali ni dari brand Baseus. Diskaun sehingga 50% bagi aksessori elektronik macam cable, headphones, charger, car holder, lampu dan kipas USB! Hoyeeahh
russell-taylors-1212-shoptrack
Kalau korang berminat nak beli perkakas dapur berkualiti dengan harga murah macam pressure cooker, air fryer, blender dan lain-lain, jom tengok panduan ni untuk beli dari Jenama Russel Taylors di Lazada.

#12.12 Mega Sale

Artikel lain berkaitan hashtag #12.12 Mega Sale
klook travel 1212
Klook ada buat Sale 12.12 "Open-Dated Hotel Vouchers" yang mana korang boleh beli voucher dulu hari ni sehingga 14 Disember, kemudian guna voucher untuk booking hotel dari 16 Disember sehingga 31 May 2021
Send this to a friend