fbpx

Read this article in : English

Promo AirAsia Diskaun 70%: Tiket Ke Penang RM29!

Promo AirAsia Diskaun 70%: Tiket Ke Penang RM29!

Untuk korang yang tak tau lagi pasal promosi Air Asia Super Sale ni, jangan terlepas pulak. Air Asia sempena akhir tahun 2020, ada buat promosi diskaun flight, hotel, makanan, dan bermacam lagi, sehingga 70%!

Kalau rasa nak balik kampung hujung tahun ni, daripada susah-susah bawak kereta, better naik flight je sekarang sebab murah gila.

Advertisement

Point Penting

Advertisement

Flight

Untuk flight, korang boleh enjoy diskaun ni bila korang book sekarang sampai 20 Dis dan boleh book untuk tarikh 21 Dis sampai 30 Jun 2021. Kalau tak percaya, cuba try book AirAsia flight dalam negara.

Contoh, kami try book flight dari KL ke Penang untuk 23 Jan, ni harganya sekarang:

Big Points

Antara promosi lain, kalau korang book pakai AirAsia Credit Card, korang boleh dapat 3X BIG Points. Berbaloi gila tu.

Hotel

Kalau korang book hotel pun boleh dapat diskaun sehingga 60%. Contohnya kami cuba book hotel Berjaya dekat KL, ni harganya:

Dan korang boleh dapat 5X Big Points jugak yang korang boleh tebus balik nanti. Save duit banyak!

Air Asia Fresh

Air Asia Fresh iaitu platform baru untuk beli barang dapur basah dan barang mentah seperti seafood, daging, telur, rempah dan sebagainya, pun ada jugak promosi diskaun besar untuk banyak barang dapur.

Semua promo ni berakhir 20 Disember so siapa yang berminat nak balik kampung atau ambil cuti hujung tahun, boleh la cuba tengok.

Harap dapat membantu.

#Hashtag

Share Artikel Ini

Send this to a friend