fbpx

Live Tracker 5.5 Raya Sale: Promosi & Voucher Di Shopee & Lazada

5-5 Raya Sale Shopee Lazada
"Last Call shopping sebelum kita rayaaaa!"
"Last Call shopping sebelum kita rayaaaa!"

Ada nak beli barang sikit untuk Raya? Apa kata beli online je, senang tak payah keluar rumah. Macam biasa, kami kumpul kat sini semua promo yang kami jumpa kat Lazada & Shopee untuk Sale 5.5 yang akan berlangsung pada 5 Mei 2021 ni.

Point Penting

Tips Shopping Di Shopee & Lazada 5.5 Sale

  • Pastikan barang yang korang nak beli sempat sampai sebelum Raya (beli dari local seller boleh sampai 2 – 7 hari!).
  • Collect voucher (seperti Free Shipping) pada waktu yang ditetapkan.
  • Collect voucher seller atau brand di store seller, kalau ada.
  • Bila dah jumpa semua barang dan diskaun, ‘add to cart’ terus dan checkout sebelum 6 Mei. (jgn lupa guna voucher)
  • Guna Shopee Pay atau Lazada Wallet, iaitu sistem pembayaran paling cepat jadi korang boleh dapat diskaun tu sebelum orang lain ambil.

Link Cepat

Loreal Store
Shopee - L'Oreal 8% Off
Minimum spend RM50; Maximum discount RM5
Similac Store
Shopee - Similac RM5 Off
Minimum spend RM200
Huggies Store
Shopee - Huggies Diskaun Sehingga 48% Off
Atas produk Huggies Ultra
Nivea Store
Shopee - Nivea RM12 Off
Minimum spend RM80
Dettol Store
Shopee - Dettol RM5 Off
Minimum spend RM50
Garnier Store
Shopee - Garnier 8% Off
Minimum spend RM45; Maximum discount RM4
Philips Avent Store
Shopee - Philips Advent RM5 Off
Minimum spend RM40
Watson Store
Shopee - Watsons RM25 Off
Minimum spend RM166
Petpet Store
Shopee - PetPet RM10 Off
Minimum spend RM100

Shopee

Lazada

#Hashtag

Share Artikel Ini

Send this to a friend