fbpx
Shoptrack Logo
Media Shopping No.1 di Malaysia
villa lot 1638
villa lot 1638
Rating Terbaik

Villa Lot 1638 Port Dickson

Dalam kategori:

Untuk yang suka dengan suasana homestay yang moden dan di lokasi yang tak jauh dari pusat bandar Port Dickson, Villa Lot 1638 boleh jadi pilihan. Kebanyakan orang suka dengan lokasi dan keluasan swimming pool di Villa ni. Harga yang ditawarkan pun sangat munasabah dan berbaloi.

Info Ringkas

Harga dari RM250 / Semalam
Check-in time : 3:00 PM
Check-out time : 12:00 PM
Breakfast, Meals & Beverages, Free WiFi, Air Conditioning, BBQ Facilities, Swimming Pool, Shared Kitchen
Tips: Bawa atau sewa kereta sendiri. Parking percuma.

Jenis Penginapan

Family Room
Suite
Non-smoking Room
Villa

*Tertakluk kepada ketersediaan semasa membuat tempahan, pesanan dan lawatan.

Isi Kandungan

Antara homestay yang agak popular sekitar bandar Port Dickson ialah Villa Lot 1638 yang kemas, moden dan cantik. Villa ni dilengkapi sekali dengan swimming pool yang luas dan persekitaran yang tenang dan relaxing.

Lokasinya juga menjadi sebab kenapa ia menjadi antara pilihan popular dalam kalangan pelancong ke Port Dickson. Hanya 5-10 minit drive dari PD Waterfront dan tempat makan yang digemari penduduk dan pelancong Port Dickson.

Korang boleh pilh bilik mengikut saiz family dan semua bilik pun cantik dan kemas, tak macam homstay biasa. Paling sesuai kalau korang datang dengan keluarga atau group dalam 2 -5 orang.

Harga pun sangat berpatutan dan servis yang mereka beri amat memuaskan. Lebih jimat dari sesetengah hotel 4 bintang di PD.

Peta Lokasi & Alamat

Tempahan & Pertanyaan

Advertisement

Contact & Connect

Share info ini
Advertisement
Juga Popular di Malaysia
serenityatpd
Recommended
Harga dari
/ Semalam
RM2,550++
Harga dari
/ Semalam
RM2,550++
Antara Villa Paling Cantik di Port Dickson
ancasa residences port dickson room
Pilihan Keluarga
4/5
Harga dari
/ Semalam
RM200++
Harga dari
/ Semalam
RM200++
Hotel 4 Bintang Terbaik di Port Dickson
Pacific Regency Beach Resort Port Dickson
Popular
4/5
Harga dari
/ Semalam
RM280++
Harga dari
/ Semalam
RM280++
Antara Hotel 4 Bintang Popular di Port Dickson
lexis hibiscus port dickson
Rating Terbaik
5/5
Harga dari
/ Semalam
RM890++
Harga dari
/ Semalam
RM890++
Hotel 5 Bintang Terbaik di Port Dickson
Explore Staycation :Port Dickson
Advertisement
Tempat Menarik di Malaysia
PD Ostrich Farm - Shoptrack.my
Tiket dari
/ Seorang
RM15 je!
muzium tentera darat
Free / No Entry Charge
Wild West Indoor Theme Park Port Dickson
Tiket dari
/ Seorang
RM48 je!
Explore Tempat Menarik :Port Dickson
Makan Best Berdekatan
PD Famous Cendol Coconut Shake - Shoptrack.my
Halal
Masakan Mamak
Cendol & ABC
Coconut Shake
Tino's Pizza Port Dickson
Masakan Western
Pizza
Pasta
Mimi Ikan Bakar & Kerang Rebus
Halal
Masakan Melayu
Masakan Thai
Ikan Bakar & Seafood
Explore Makan Best :Port Dickson
error: Content is protected.