fbpx

Media Shopping No.1 di Malaysia

Read this article in : English

Top 10 Stroller Baby Terbaik Malaysia 2022 (Ringan & Murah)

Stroller Baby Terbaik Malaysia
"Beli yang mudah nak bawa"

Stroller yang selesa memang penting untuk anak, lagi-lagi kalau anak kita dah start nak berjalan, bila penat boleh alih masuk Stroller. Jom kita tengok 10 Stroller Baby terbaik di Malaysia 2022 yang murah, ringan tapi selesa yang boleh korang beli kat Shopee & Lazada, especially sebelum pergi holiday. Senang, order terus sampai depan pintu.

So Stroller di bawah ni kami ambil kira harga, keringanan dan keselesaan. Kalau terlebih budget, takpe.. belanja lebih sikit untuk anak apa salahnya kan.

Bagi ibu-ibu yang dah mula menyusukan bayi tu, dah ada breast pump ke belum? Kalau ada plan nak cari satu yang senang guna, boleh tengok review Handsfree Breastpump yang kami jumpa di Shopee & Lazada. Review lengkap, senang nak buat pilihan!

Nak tambah keselesaan rumah untuk anak-anak? Boleh jugak tengok rekomedasi Air Cooler dan Air Purifier kami dengan harga berbaloi yang kami pilih.

Semua produk ini boleh dibeli terus di :

Point Ringkas & List

Pilihan Shoptrack

Stroller Baby Terbaik di Malaysia

1
1

Sweet Heart Paris Savannah

Overview:
Reka bentuk yang simple tapi elegan
Lipat dalam masa 3 saat
Sesuai untuk bawak pergi bercuti

Stroller Baby dari jenama Sweet Heart model Savannah ni sesuai untuk korang bawak pergi bercuti. Walaupun beratnya 6.3kg (still boleh consider ringan la), tapi design, fleksibility dan pengunaannya menjadikan stroller ni agak berbaloi. Reka bentuk elegan dan simple, nak lipat pun cuma perlu 3 saat sahaja. Boleh jugak adjust tapaknya sehingga 175 darjah untuk baby yang masih kecil. Nak tolak stroller ni pun senang sebab ketinggiannya 100cm.

Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Scan & Add to Cart
QR Code https://shope.ee/3plKIgzw4h
Scan & Add to Cart
QR Code https://invol.co/cldif2j
2
2

U-Baby Pro ST Y1 Compact Stroller

Overview:
Senang untuk tarik atau tolak bila tengah dukung anak
Berat Stroller 6.5kg
Senang dilipat

Stroller Baby dari U-Baby ni berat sikit dari yang lain, dengan keberatan 6.5kg tapi ciri utama stroller ni adalah dia sangat fleksibel. Bila dilipat, ketinggiannya cum 23cm dan palang pemegang dia pun boleh ditarik atas untuk senang dibawa ke kereta atau bila dukung anak. Kalau korang memang nak cari stroller yang senand dilipat, ni boleh jadi stroller baby terbaik untuk korang.

Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Scan & Add to Cart
QR Code https://shp.ee/jum6u49
Scan & Add to Cart
QR Code https://invol.co/cl8zi5o
3
3

AERO Ultra-Lightweight Evenflo Stroller EV 2601A

Overview:
Harga berbaloi dengan kualiti
Senang bukak, material tahan
Ada cup holder dan ruang simpan barang

Stroller baby dari jenama Evenflo ni antara top Stroller baby popular pilihan ibu dan ayah di Malaysia. Harga mampu milik dengan kualiti material yang sangat baik. Ada bumbung yang boleh adjust, ada cup holder dan bakul barang di bahagian bawah Stroller. Design yang kemas dan cantik dengan berat 6.7kg je. Pilihan bijak!

Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Scan & Add to Cart
QR Code https://shope.ee/VUsKrN1QR
Scan & Add to Cart
QR Code https://invol.co/cldif54
4
4

Baby Throne Advance Compact Stroller

Overview:
Ringan dengan keberatan 5.8kg
Senang nak masuk dalam bonet kereta
Boleh support sehingga 25kg

Stroller Baby Throne Advance ni sangat ringan, dengan berat 5.8kg sahaja, tapi boleh support sehingga 25kg berat (so tak perlu beli baru bila anak dah besar sikit). Stroller ni senang jugak kalau nak lipat dan letak kat bonet kereta. Bila dilipat, ketinggian stroller ni cuma 18cm, tapi bila dibuka ketinggiannya sampai 103cm. Stroller ni salah satu stroller baby murah yang ada di pasaran Malaysia

Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Scan & Add to Cart
QR Code https://shp.ee/tkdcpg9
Scan & Add to Cart
QR Code https://invol.co/cl8zi7g
5
5

CSMall HY8010 Baby Stroller

Overview:
Paling ringan dengan keberatan 4.9kg
Sesuai untuk kegunaan stroller no. 2 atau stroller backup
Support sehingga 50kg

Dalam kategori stroller ringan dan murah, model Stroller Baby ni bagi saya memang paling bagus dari segi harga dan kualiti. Berat stroller ni cuma 4.9kg sahaja! Bila dilipat, lebarnya 22cm, tingginya 75cm. Kalau takut tak kukuh, stroller ni diperbuat dari carbon steel atau keluli karbon yang boleh tahan sehingga 50kg berat! Cuma ada satu kelemahan stroller ni: design dia nampak murah sikit, tapi praktikal la. Dengan harga murah dan berbaloi, kami jadikan stroller ni pilihan top 5 stroller baby terbaik di Malaysia.

Baca Detail
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Lihat Harga Terkini di Store Popular
Scan & Add to Cart
QR Code https://shp.ee/sr9gqk9
Scan & Add to Cart
QR Code https://invol.co/cl8zi8e
Pilihan Ramai
Mamakiddies Reverso Stroller 2in1 Baby Stroller With Baby Car Seat
Recommended
Lazada

Mamakiddies Reverso Stroller 2in1 Baby Stroller + Baby Car Seat

Ultra-light Baby Stroller
Lazada

Ultra-light Baby Stroller

Lightweight Baby Stroller
Best Selling
Shopee

Lightweight Baby Stroller

Mamakiddies Aviant Cabin Size Stroller
Best Selling
Shopee

Mamakiddies Aviant Cabin Size Stroller

Mikubi 2 Way Magic Simple Stroller
Best Selling
Shopee

Mikubi 2 Way Magic Simple Stroller

Produk Berkaitan

Baby Infant Car Reverse Mirror
Wajib Ada
Shopee

Baby Infant Car Seat Rear View Mirror

Baby Car Seat Cushion Pad (3 Variation)
Shopee

Baby Car Seat Cushion Pad (3 Variation)

Trending

Advertisement
#Hashtag
Share Artikel Ini
Share info ini

Artikel ini ditulis oleh

Hana Shoptrack
Hana Shoptrack
Environmentalist yang cinta pada alam semulajadi. Home gardening adalah hobby masa lapang Hana. Juga aktif dalam Yoga dan weekend hiking.