fbpx

Media Shopping No.1 di Malaysia

Read this article in : English

20 Mainan Budak & Kanak-Kanak Bagus di Shopee (Educational)

Mainan Budak Murah Bagus Beli di Shopee (Educational)
"Beli mainan budak jenis macam ni lebih berfaedah."

Cuti hujung minggu selalu tak tahu nak buat aktiviti apa dengan anak-anak? Tak kan setiap minggu nak keluar berjalan-jalan, nanti banyak kos pula. Apa kata main bersama-sama dengan anak-anak di rumah? Selain dapat berehat, masa juga dapat diluangkan bersama-sama dengan pelbagai mainan yang menyeronokkan.

Mainan Kanak Kanak

Kalau nak beli mainan, beli lah mainan kanak kanak jenis early education. Main sambil belajar kan lebih baik? Mainan jenis pendidikan awal ini bagus untuk anak sebab boleh membantu perkembangan otak dan badan sejak dari kecil lagi. Aktiviti permainan yang melibatkan pergerakan fizikal dan mental baik untuk tumbesaran kanak-kanak.

Untuk membuatkan anak tidak merasa bosan, boleh lah bagi anak-anak mainan mengikut minat atau jantina. Apa yang penting, tak semestinya mainan yang mahal itu bagus, sekarang ada banyak mainan budak murah bagus yang kita boleh beli di Shopee.

Keperluan Ibu & Bayi

Alang-alang nak cari mainan budak murah dan bagus ni, boleh juga tengok produk review menarik bagi yang tengah survey atau memang dah plan nak beli keperluan anak. Tak perlu susah nak cari satu per satu lagi, boleh tengok je dari list di bawah untuk keperluan terbaik anak ni :

  • UV Sterillizer : Mainan yang dah beli nanti boleh sterilize sekali dengan botol susu. Banyak UV Sterilizer yang bagus yang boleh muatkan barang banyak sekaligus.
  • Baby Car Seat : Penting nya ada baby car seat yang patuhi standard keselamatan untuk elak benda tak diingini di atas jalan raya.
  • Baby Stroller : Bagi yang kerap berjalan keluar, nak mudahkan urusan boleh cari baby stroller yang lightweight. Senang nak angkat dan lipat ke mana-mana sahaja nanti.
  • Breast Pump : Sekarang ramai ibu yang berkerjaya suka kan model hands free breast pump untuk memudahkan sesi pam di mana-mana pada bila-bila masa sahaja. Ibu yang surirumah boleh juga beli kalau nak buat stok susu sambil masak ke kemas rumah macam tu.

 

Ok dah tahu apa nak beli dari review model kat atas ini? Jom kita tengok pula jenis mainan pendidikan awal yang bagus untuk budak.

 

Semua produk ini boleh dibeli terus di :

Point Ringkas & List

List Koleksi Pilihan

Mainan Kanak-Kanak Murah Terbaik di Malaysia

1
1

Mini Frog Bowling Table Games Toy

Overview:
Mainan jenis interaktif untuk meningkatkan keupayaan kognitif
Sesuai untuk umur 3 tahun keatas
Harga dari RM10 - RM15

Siapa kata bowling hanya untuk orang dewasa? Anak-anak juga boleh bermain bowling, tapi main di atas meja sebab saiznya yang kecil. Mainan yang kondusif untuk melatih koordinasi tangan dan mata sebab anak akan berikan perhatian sepenuhnya untuk gerakkan bola bowling

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
2
2

CuddleB 6-in-1 Educational Toys For Baby

Overview:
Mainan jenis pendidikan awal berfungsi menggalakkan bonding dan interaksi
Disyorkan untuk umur 1 - 3 tahun
Harga dari RM25 - RM55

Ada 6 mainan dalam 1 aktiviti kiub ini yang boleh menarik minat anak dengan muzik yang kuat dan warna yang menarik. Malah, dengan ada nya banyak pilihan, anak-anak boleh cuba semua aktiviti menarik dan ini akan menggalakan interaksi dengan ibu bapa

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
3
3

VTech Sit To Stand Baby Walker Early Learning Toys

Overview:
Mainan jenis walker untuk membantu anak untuk berjalan
Sesuai untuk umur 9 - 12 bulan
Harga dari RM190 - RM200

Apabila anak dah macam nak mula belajar untuk bangun, boleh lah beli walker untuk bantu anak untuk berdiri. Walker jenis ini lebih disarankan sebab menggalakkan keinginan anak untuk berjalan sendiri, lebih-lebih lagi ada detachable mainan berwarna ceria dengan muzik untuk menarik perhatian anak.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
4
4

VTech Musical Rhymes Baby Early Development Book

Mainan kanak-kanak
Overview:
Mainan jenis buku untuk membantu anak belajar kosa kata bahasa
Sesuai untuk umur 6 - 36 bulan
Harga dari RM90 - RM100

Buku bayi berkulit keras antara mainan yang boleh dibeli apabila anak sudah pandai pegang buku sendiri. Buku ini ada musical nursery rhymes dengan ilustrasi ringkas jadi akan dapat menarik minat anak untuk membuka buku tiap kali bermain.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
5
5

VTech Baby Driver Role Play Early Learning Toys

Mainan budak lelaki
Overview:
Mainan jenis role play untuk kembangkan kreativiti dan skil motor halus
Sesuai untuk umur 1 - 3 tahun
Harga dari RM99 - RM110

Bermain role play sangat sesuai untuk anak berumur 1-3 tahun. Mereka boleh berimaginasi seperti seolah-olah tengah memandu dan sebagainya. Ada nya banyak button, jadi dapat bantu skil motor halus anak apabila anak pusingkan stering dan tukar gear

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
6
6

Mainan Budak Car Vehicles Adventure Track

Mainan budak lelaki
Overview:
Mainan jenis simulasi yang boleh galakkan imaginasi dan kreativiti anak
Sesuai untuk anak berumur 3 tahun ke atas
Harga dari RM45 - RM50

Vroom vroom! Seronoknya anak-anak tengok kereta bergerak pada litar. Simulasi parking lot ini seperti mainan maze jadi anak akan menggunakan daya imaginasi dan kreativiti untuk bermain.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
7
7

Bouncing Linking Shots Educational Toys

Overview:
Mainan jenis interaktif bagi menyokong pemikiran logik
Umur minimum 8 tahun ke atas
Harga dari RM18 - RM20

Ini antara mainan budak yang menarik sebab anak-anak akan seronok untuk bermain membaling bola ke dalam grid. Apabila baling, anak-anak akan belajar bereksperimentasi membuat keputusan dengan selaraskan koordinasi mata dan tangan serentak.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
8
8

3-in-1 Projector Drawing Board Table Kids Educational Toy

Mainan kanak-kanak pra-sekolah
Overview:
Mainan jenis seni untuk pupuk minat dalam melukis
Sesuai untuk kanak-kanak prasekolah bermain
Harga dari RM13 - RM25

Kalau risau anak yang suka menconteng dinding, boleh beli mainan projector board ini. Tak kotor dan hanya perlukan bateri untuk hidupkan projector pantulkan imej pada board. Apa yang bagusnya, ia akan jadikan imaginasi anak bertambah matang dan memupuk bakat melukis.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
9
9

Kids Kitchen Cooking Set Role Play Toys

Mainan budak perempuan
Overview:
Mainan jenis role play untuk mempertingkatkan kreativiti
Sesuai untuk 1 tahun ke atas
Harga bermula dari RM17 - RM36

Melalui permainan kanak-kanak sebegini, anak akan belajar cara berdikari serta membina kreativiti dengan menyediakan hidangan istimewa untuk sekeluarga. Hanya dengan satu set pelbagai jenis barangan dapur mainan dengan cahaya dan bunyi, anak-anak akan merasa seperti masak secara realistik.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
10
10

Montessori Flash Card for Baby Sensory

Mainan kanak-kanak kecil
Overview:
Mainan sensori untuk perkembangan otak
Sesuai untuk dari lahir hingga 24 bulan
Harga dari RM5 - RM20

Apa yang bagus pasal flash card ini ialah ianya boleh membantu stimulasi perkembangan otak. Senang sahaja caranya; layangkan flash cards dengan cepat selama 1 saat. Ianya dapat membantu latih fokus sensori mata dan info yang diserap dari sensori akan dihantar ke otak, jadi otak anak dapat berkembang.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
11
11

Dishwasher Role Play Toy For Early Education

Mainan budak setahun keatas
Overview:
Mainan jenis role play untuk mengajar anak pasal kebersihan
Sesuai untuk umur 1 - 3 tahun
Harga dari RM19 - RM25

Selain dari mengajar anak pasal kebersihan, mainan role play mencuci ini dapat membantu mengasah skil sosial dan komunikasi. Apabila anak main bersama berinteraksi dengan parents, dorang akan lebih memahami logik fikiran dan tindakan.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
12
12

Kid Steering Co Pilot Car Driving Simulation Toy With Music And Light

Mainan budak lelaki
Overview:
Mainan simulasi untuk melatih kemahiran pemerhatian dan skil motor
Sesuai untuk umur 1 tahun ke atas
Harga dari RM28 - RM30

Korang ada anak yang sibuk nak pegang stering kereta? Kalau ada, sesuai sangat beli mainan simulasi stering kereta ini supaya anak dapat merasai seolah-olah memandu dalam kereta juga. Anak-anak kan memang suka ikut perbuatan kita. Mainan budak macam ini boleh membantu anak untuk belajar perhatikan tindakan kita dan sekaligus bantu latih skil motor juga.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
13
13

Children Early Education Toys Bouncing Ball Slide Track

Overview:
Mainan jenis interaktif untuk menggunakan otot badan dan latih koordinasi mata
Umur yang disyorkan dari 2 - 6 tahun
Harga dari RM22 - RM25

Mainan yang sesuai untuk luangkan masa dengan anak sebab boleh de stress bersama-sama. Selain itu, boleh juga melatih koordinasi mata dan otak untuk menggerakkan bola itu.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
14
14

Early Childhood Educational Cognitive Puzzles Game

Overview:
Mainan jenis pendidikan awal untuk tingkatkan kognitif
Harga dari RM11 - RM15
Sesuai untuk umur 3 tahun ke atas

Puzzle jenis educational ini mengikut bentuk haiwan, buah, sayur dan kenderaan jadi anak-anak akan lebih cepat mengenali benda di sekeliling dengan mudah. Tambahan lagi, dengan main puzzle, boleh tingkatkan tahap pemikiran kreatif dan kritis.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
15
15

Mainan Budak 7-in-1 Learn To Recognize Time Calendar Clock

Overview:
Mainan jenis pendidikan awal untuk tingkatkan kognitif
Sesuai untuk umur 36 bulan ke atas
Harga dari RM18 - RM20

Ini antara mainan mudah untuk tingkatkan perkembangan kognitif anak. Slider kartun yang berwarna-warni boleh digerakkan pada kalendar, jadi boleh menarik minat anak-anak untuk belajar mengenal cuaca, masa dan tarikh. Ianya sesuai digunakan di sekolah mahupun rumah.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
16
16

Floor Puzzle Playing Card Toys to Stimulate Logical Hands-on Ability

Overview:
Mainan jenis puzzle untuk perkembangan otak
Sesuai untuk umur 3 tahun ke atas
Harga dari RM13 - RM15

Antara mainan budak yang bagus untuk perkembangan otak sebab anak-anak akan belajar untuk bagi tumpuan, ingat maklumat dan fikir dengan lebih kritikal apabila bermain puzzle. Saiznya yang besar jadi senang untuk anak-anak mengambil dan mengalihkan kepingan puzzle itu.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
17
17

Children's Set Medical Tools Role Play Toys

Mainan budak perempuan
Overview:
Mainan jenis role play untuk merangsang imaginasi
Sesuai untuk dari 18 - 24 bulan ke atas
Harga dari RM20 - RM25

Selain merangsang imaginasi, dengan bermain peranan (role play) menjadi doktor, ianya boleh membantu perkembangan emosi yang baik. Bagi yang anak yang takut jumpa doktor, ibu ayah boleh praktis main sekali jadi anak tak takut lagi apabila pergi klinik. Mainan budak macam ni memang jarang budak tak suka!

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
18
18

2-in-1 Creative Strip Puzzle Jigsaw Toy for Children

Overview:
Mainan jenis puzzle untuk perkembangan otak
Sesuai untuk umur dari 1 hingga ke 3 tahun
Harga dibawah RM10

Puzzle yang ini lagi senang untuk dimain sebab saiznya yang panjang dan besar. Sesuai untuk anak yang baru nak mula belajar main puzzle. Warnanya yang terang akan dapat merangsang otak juga.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
19
19

Veggie Farm Colour Sorting Set Learning Toys

Overview:
Mainan jenis montessori yang berfungsi untuk membantu kemahiran skill motor halus dan koordinasi
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas
Harga dari RM40 - RM45

Anak-anak akan dapat melatih skil motor halus dan koordinasi mata dan badan dengan bermain mengasingkan mainan mengikut warna. Malah, anak-anak akan dapat belajar mengenal warna dan jenis yang berbeza. Bagus kan dapat bermain sambil belajar?

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
20
20

Premium Self-Discipline & Responsibility Magnetic Calendar Chart Board

Permainan kanak-kanak 3 tahun
Overview:
Mainan jenis pendidikan awal yang berfungsi untuk memupuk tanggungjawab
Sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas
Harga dari RM35 - RM40

Calendar chart board ini mainan terbaik bagi yang mencari mainan yang boleh mendidik & menggalakkan anak-anak untuk mengikut rutin harian dan tugasan. Ibu/bapa boleh menetapkan rutin harian dan bagi reward lepas dah selesai. Jadi anak-anak akan ingat, bersemangat dan memahami untuk ikut rutin harian. Apabila anak-anak dah pandai ikut rutin, senang lah urusan harian ibu bapa nanti.

Baca Detail
Preferred+ Store di Shopee
Preferred+ Store di Shopee
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/
Scan & Add to Cart
en: malformed 'create-qr-code' API request. Please consider the API documentation at http://goqr.me/api/doc/create-qr-code/ de: ungültige 'create-qr-code'-API-Anfrage. Bitte beachten Sie die API-Dokumentation unter http://goqr.me/de/api/doc/create-qr-code/

Trending

Advertisement
#Hashtag
Share Artikel Ini
Share info ini

Artikel ini ditulis oleh

Hana Shoptrack
Hana Shoptrack
Environmentalist yang cinta pada alam semulajadi. Home gardening adalah hobby masa lapang Hana. Juga aktif dalam Yoga dan weekend hiking.