fbpx

Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289

Promosi Internet Fibre

Pindah rumah baru & plan nak beli pakej internet untuk rumah? Kalau korang beli sekarang dari penjual sah TM unifi, Time Fibre, Digi Fibre & Celcom Fibre iaitu KTIC, korang boleh dapat sekali FREE Fruit Blender atau Portable Pot bernilai RM289, ekslusif hanya melalui Shoptrack.my.

Promosi ni untuk ‘new installation’ dan untuk semua pakej internet fibre iaitu TM unifi, Time Fibre, Digi Fibre & Celcom Fibre. Jadi memang sesuai untuk korang yang tengah pindah rumah baru atau kalau korang yang tak pernah lagi tempah pakej Internet dari KTIC. 

Alang-alang nak beli pakej Internet, better beli sekarang, boleh dapat free gift! Promosi pakej internet ni tertakluk kepada terma dan syarat oleh KTIC di bawah.

Beli sekarang:

Daftar Unifi Fibre – Disini  

Daftar Time Fibre – Disini

Daftar Celcom Fibre – Disini

Daftar Digi Fibre – Disini

Point Penting

Cara Beli Pakej Internet Rumah

Tak pasti cara nak tempah Internet secara online? Korang boleh tengok panduan Cara Beli Pakej Wifi kami di mana kami terangkan pakej Wifi yang popular untuk rumah dan juga cara beli pakej-pakej ni semua. Senang je, cuma isi borang dan tunggu pihak penjual sah hubungi korang. 

Link Cepat

Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289
Unifi Try Me 30Mbps
Hanya RM89 / Sebulan + Free Gift Bernilai RM289 Terms & Conditions Apply
Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289
Unifi Try Me 100Mbps
Hanya RM129 / Sebulan + Free Gift Bernilai RM289 Terms & Conditions Apply
Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289
Unifi Ultimate 300Mbps
Hanya RM199 / Sebulan + Free Gift Bernilai RM289 Terms & Conditions Apply
Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289
Time Internet 100Mbps
Hanya RM99 / Sebulan + Free Gift Bernilai RM289 Terms & Conditions Apply
Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289
Time Internet 300Mbps
Hanya RM139 / Sebulan + Free Gift Bernilai RM289 Terms & Conditions Apply
Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289
Celcom Home Fibre 300Mbps
Hanya RM119 / Sebulan + Free Gift Bernilai RM289 Terms & Conditions Apply
Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289
Celcom Home Fibre 500Mbps
Hanya RM179 / Sebulan + Free Gift Bernilai RM289 Terms & Conditions Apply
Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289
Digi Home Fibre 100Mbps
Hanya RM130 / Sebulan + Free Gift Bernilai RM289 Terms & Conditions Apply
Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289
Digi Home Fibre 500Mbps
Hanya RM190 / Sebulan + Free Gift Bernilai RM289 Terms & Conditions Apply
Promosi Pakej Internet + Free Gift Bernilai RM289
Digi Home Fibre 1Gbps
Hanya RM290 / Sebulan + Free Gift Bernilai RM289 Terms & Conditions Apply

Disclaimer

Promosi ini tertakluk pada terma dan syarat KTIC Marketing Sdn Bhd yang dinyatakan di bawah. Shoptrack.my tidak bertanggungjawab atas ketersediaan, pemenuhan dan penghantaran untuk sebarang tawaran yang berkaitan dengan promosi ini. Sila hubungi hello@lookhere.com.my untuk sebarang pertanyaan mengenai promosi ini.

This promotion is subject to KTIC Marketing Sdn Bhd’s terms and conditions stated below. Shoptrack is not responsible for the availability, fulfilment and delivery of any offer associated with this promotion. Please contact hello@lookhere.com.my for any question regarding this promotion.

Terma & Syarat

  1. Campaign period will be effective from 1 Sep 2021 to 31 Oct 2021.
  2. This campaign is only applicable for new installation.
  3. This campaign is applicable to all fibre packages.
  4. This campaign is only applicable to order from Shoptrack.my.
  5. All campaign is tie to 24-months contract.
  6. Internet plan is subject to the infra readiness and port availability.
  7. Home appliance’s brand & specification to be determine by KTIC Marketing Sdn Bhd and it is subject to stock availability. KTIC Marketing Sdn Bhd shall not entertain any request from customer to exchange to cash term or home appliance’s brand/specifications.
  8. Home appliances to be delivered within 40 days upon internet service provider (ISP) activation date.
  9. Customer is not allowed to modify package (upgrade/downgrade and change) within first 6 months.
  10. KTIC Marketing Sdn Bhd reserves the right to change, suspend or discontinue temporarily or permanently, some or all of the promotion with respect to any or all users, at any time without notice.
  11. Termination/cancellation of the plan within commitment period (24 months contract), customer will be charged subscription fee on the remaining contract months or RM500 from the ISP.
  12. Except for the specific terms and conditions for the Campaign stated herein, all other terms and conditions for each ISP Fiber Broadband and General Campaign terms and conditions shall continue to apply.

 

Maklumat Lanjut Berkaitan Promosi

Contact number: +60 10-806 9911 (Jessie)

Email address: hello@lookhere.com.my

#Hashtag

Share Artikel Ini

Send this to a friend