fbpx

Read this article in : English

Live Tracker Siri 11.11: RM5 Voucher Dari Wardah!

Live-Tracker-1111-wardah
Copyright Shoptrack

Pesta membeli belah 11.11 akan berlangsung esok. Tahun ni, banyak gila jenama yang buat promosi yang memang menarik termasuk voucher RM5 dari Wardah.

Untuk siri ketiga Live Tracker 11.11 ni, kami bawakan infomasi tentang diskaun dan voucher store Wardah di Shopee. Semua promosi ni tertakluk kepada terma dan syarat di Shopee tau. Kami just bawa info je.

Advertisement

Point Penting

Advertisement

Voucher

Kalau korang nak save duit sikit pada 11.11, korang boleh guna vouhcer RM5 dari wardah tapi korang kena belanja minimum RM55. Not bad jugak lah.

50% Coins Cashback

Kalau korang plan nak beli Wardah, korang jugak boleh dapatkan 50% coins cashback. Tapi maksimum coins dia akan bagi Cuma 200 coins. Coins tu korang boleh kumpul and later korang boleh redeem untuk dapatkan pelbagai jenis voucher dari pelbagai store.

Penghantaran Percuma

Selain tu, kalau korang beli Wardah (dan jugak jenama lain), korang pun akan dapat penghantaran percuma. So tak payah risau kena charge bila beli barang-barang kecil.

Limited Edition Bag Percuma

Kalau korang antara 300 order pertama pada 11 Nov, dan order korang melebihi RM60, korang akan jugak dapat 1 Tote Bag percuma!

Add-On Deals

Add-on Deals ni maksudnya kalau kita beli satu barang dari Wardah, diorang akan bagi diskaun beli kita tambah barang lain. Untuk semak barang apa, korang just kena pergi ke page produk tu dan skrol ke bawah.

Kami harap infomasi ni dapat membantu korang untuk save duit sikit dengan keadaan ekonomi yang tak beberapa stabil sekarang ni. Untuk Live Tracker 11.11 yang lain, korang boleh tengok sini.

#Hashtag

Share Artikel Ini

Send this to a friend