fbpx

Promosi & Tawaran

Read this article in : English

Lazada 9.9: Banyak Brand Bagi Diskaun Sale Kali Ni?

9.9 Sale Lazada Malaysia 2022
"Lazada ada juga tawaran menarik!"

Jualan 9.9 ni bukan setakat Shopee je guys. Macam biasa, Lazada pun ada jugak jualan yang agak besar dengan macam-macam jenis promosi yang berlangsung dari 9 Sep hingga 11 Sep.

Untuk Sale 9.9 kali ni, Lazada lebih focus kepada branded items – sesuai dengan branding sale kali ni iaitu ‘Brands & Beyond Sale’. Tapi bukan setakat official store Brand je yang ada buat promo dan bagi diskaun kaw-kaw guys, seller-seller biasa pun banyak yang join untuk Sale 9.9 kali ni. So jom kita tengok apa deal dan voucher terbaik dan menarik dari brand-brand dan seller yang ada kat Lazada kali ni! 

Advertisement

Point Penting

Tips Shopping Lazada 9.9 2022

Lazada, seperti jualan mereka yang lepas, fokus kepada promosi jenis ‘stacking’ iaitu collection semua jenis voucher yang korang boleh collect dari 4 Sep sehingga 11 Sep dan guna dari 9 Sep sehingga 11 Sep. Tengok bawah untuk tahu voucher apa yang korang boleh ‘stack’. 

Lazada 9.9 Stack Vouchers

Kalau nak tahu macamana nak dapatkan voucher ni semua, baca Detail Tawaran 9.9 di bawah!

Jadual Tawaran Terhad

Selain stacking voucher, korang juga boleh dapatkan diskaun yang automatik (harga jatuh) tanpa perlu pakai voucher, tapi diskaun ni selalu dalam 1-2 jam je, lepas tu harga dia naik balik. Bawah ni jadual semua tawaran yang akan berlangsung.

Lazada 9.9 Jadual Tawaran

 

Lazada 9.9 Special Deals

Dyson Air Multiplier AM07 Tower Fan
Recommended
Dyson Air Multiplier AM07 Tower Fan
Promo: Collect voucher RM150 pada 9 Sep, 12AM - 2AM.
Lazada
RM899.00
Ecovacs Deebot Ozmo T8 Robot Vacuum Cleaner
Best Selling
Ecovacs Deebot Ozmo T8 Robot Vacuum Cleaner
Harga Biasa : RM4,699
Promo: RM1,399 pada 9-11 Sept.
Lazada
RM1,399.00
Gaabor Multifunction Rice Cooker Steamer GR-S30B
Recommended
Gaabor 1.2L Smart Rice Cooker GR-S30B
Promo: RM115 on 9 Sep, 12AM - 2AM. Stok terhad.
Lazada
RM115.00
DDPai Dash Cam Mola N3 (GPS)
Best Selling
DDPai Dashcam Mola N3 (GPS)
Harga Biasa : RM320
Promo: RM215.41 pada 9-11 Sept.
Lazada
RM215.41
Xiaomi Mi TV Box S (Global Version)
Recommended
Xiaomi Mi Box (Global Version)
Promo: RM195 pada 9-11 Sept.
Lazada
RM195.00
Royal Canin Hair & Skin Cat Dry Food 1kg
Best Selling
Royal Canin 85G Wet Cat Food x 12 Pouches
Promo: RM37.90 pada 9-11 Sept.
Lazada
RM37.90
Edifier X3S X3 S Wireless Earbuds
Recommended
Edifier X3S X3 S Wireless Earbuds
Harga Biasa : RM169
Promo: RM99 pada 9-11 Sept.
Lazada
RM99.00
LDNIO SC2311 2 Universal Port + 3 Port USB 20W PD & QC3.0 Power Socket
Best Selling
LDNIO SC2311 2 Universal Port + 3 Port USB 20W Power Socket
Harga Biasa : RM59.90
Promo: RM27.80 pada 9-11 Sept.
Lazada
RM27.80
HUAWEI Watch GT 2e Smart Watch
Recommended
Huawei Watch GT 2e Smart Watch
Harga Biasa : RM599
Promo: RM369 pada 9-11 Sept.
Lazada
RM369.00
AUKEY PB-WL03S Powerbank
Best Selling
AUKEY PB-WL03S 20,000mAh Powerbank
Harga Biasa : RM189
Promo: RM109 pada 9-11 Sept.
Lazada
RM109.00
TP-Link Tapo C210 CCTV IP Camera
Rating Terbaik
TP-Link Tapo C210 CCTV IP Camera
Harga Biasa : RM185
Promo: RM129 pada 9-11 Sept.
Lazada
RM129.00
Gaabor Multifunctional Electric Skillet GR-N18A
Recommended
Gaabor Electric Multicooker Skillet GR-N18A
Harga Biasa : RM39
Promo: RM36 pada 9-11 Sept.
Lazada
RM36.00
Advertisement

Detail Tawaran 9.9

Voucher 9.9 Lazada Dari Shoptrack

4 – 8 September

  • All customers: TD92KR1gb (RM5 off min spend RM30). Applicable for ONLY Fashion (all), Electronic, Groceries (exclude Milo) Health & Beauty.

9 – 11 September

  • All customers: LZ92r1ZIq (RM9 off min spend RM119). Applicable for ONLY Fashion (all), Electronic, Groceries (exclude Milo) Health & Beauty.
  • All customers: L9921QJPF (RM5 off with a min spend of RM50). Applicable for ONLY Fashion (all), Electronic, Groceries (exclude Milo) Health & Beauty.

 

Lazada Bonus

Untuk dapatkan Lazada Bonus, korang hanya perlu buka app Lazada setiap hari bermula  4 sehingga 11 September. Nilainya berbeza setiap hari tapi bila dah kumpul semua, korang dapat RM9 diskaun setiap RM99 (9% diskaun maksimum). 

Coins Discount

Coins discount ni sama seperti Shopee, tebus bila checkout untuk dapatkan diskaun. Yang ni sepanjang tahun boleh tebus, bukan terhad kepada 9.9 tapi untuk jualan 9.9, korang boleh dapatkan 15% Coins Cashback dari seller-seller tertentu.

Lazada Vouchers

Lazada voucher korang boleh collect kat voucher page sini atau guna voucher dari Shoptrack di atas.

Bank Vouchers

Bank voucher pun boleh collect kat sini. Kena guna kad dari bank-bank tertentu sebagai payment method. 

Free Shipping Vouchers

Free shipping korang boleh collect di sini setiap hari. Nilai kali ni RM5 min spend RM8, tapi untuk seller tertentu sahaja. Kalau tak dapat, tunggu dia refresh setiap jam.

Store Vouchers

Store voucher kali ni banyak yang bertema RM9 off tanpa min spend tapi ada banyak juga yang RM10 hingga RM100 (dalam 2 – 10% diskaun). Collect kat sini.

Crazy Brand Mega Offers

Pada 9 Sep 12AM – 2AM seperti jadual di atas, ada banyak brand yang akan ada diskaun tambah lagi dengan diskaun dari voucher yang hanya boleh guna pada waktu ni. Antara jenama yang akan ada ialah Hisense, Dibea, Tineco, Tefal dan lain-lain. Tengok brand sini.

Surprise Box

Surprise Box ni adalah bundle dari Lazada yang termasuk barang-barang branded dengan harga murah serendah RM9. Kalau korang betul-betul perlukan barang ni, memang boleh jimat besar! Jualan bermula 9 Sep pada 10AM, 2PM dan 6PM sahaja.

Crazy Flash Sales

Crazy Flash Sales ni sama macam jualan lepas. Semua produk ada diskaun besar. Tengok jadual atas bila dia live. Kena selalu semak untuk tahu produk apa yang dijual.

Happy Hour 99

Happy Hour 99 ni bermula 8AM pada 9 Sep dan akan menawarkan extra diskaun RM9 voucher dari seller-seller tertentu.

RM9.90 Deals

Selain semua promo ni, Lazada juga akan ada koleksi produk berharga RM9.90 maksimum. Kebanyakan produk ni yang kami semak harga biasa dalam RM10 – RM50.

#Hashtag

Share Artikel Ini

Send this to a friend