fbpx

Read this article in : English

Jangan Terlepas Promosi Penghantaran Percuma JD Sports

JD Sports Penghantaran PercumaJD-Sports
Sumber - Google Image

Buat peminat pakaian sukan dan kasut Nike Air, harap maklum JD Sports sekarang ada membuat promosi penghantaran percuma dan diskaun untuk banyak produk seperti baju dan kasut untuk lelaki dan wanita dari bermacam jenama seperti Lacoste, New Balance, Adidas, Fila, Nike, Puma dan 11 Degrees. 

Tambah lagi, ada diskaun sampai 75% bila Admin check tadi. Kasut Nike Max Air 270 React pun cuma RM430 je sekarang. So kalau korang yang ada duit untuk belanja beli kasut sekarang ni tapi tak boleh keluar shopping, jom kita tengok semua diskaun dari store JD Sports sekarang. Kalau takda duit, nak berangan beli pun apa salahnya belek-belek kan?

Jom tengok promosi di sini

Nike Max Air

 

Advertisement

Point Penting

Advertisement

Share Artikel Ini

Send this to a friend