fbpx

Live Tracker 8.8: Senarai Voucher Jenama Popular di Lazada

8-8 Sale
"8.8 ni banyak brand buat sale!"
"8.8 ni banyak brand buat sale!"

Ada barang nak beli waktu PKP ni? Order online je, senang dan selamat. Nak murah lagi, kami sediakan senarai voucher di Lazada dari jenama terbaik  yang ada dalam rekomendasi kami untuk 8.8 Sale pada 8 Ogos ni.

Kesemua promosi di bawah tertakluk kepada terma dan syarat yang ada di laman store masing-masing.

Point Penting

Tips Shopping Di Lazada 8.8 Sale

  • Collect voucher platform (seperti Free Shipping atau cashback) pada waktu yang ditetapkan.
  • Collect voucher kategori kalau ada.
  • Collect voucher bank kalau plan nak pakai sistem pembayaran kredit kad atau online banking.
  • Collect voucher seller atau brand di store seller, kalau ada.
  • Bila dah jumpa semua barang dan diskaun, ‘add to cart’ semua barang tu sebelum 11.59 malam 7 Ogos.
  • Top up Wallet korang awal-awal dan ‘checkout’ pada 12 pagi 8 Ogos.
  • Guna Lazada Wallet , iaitu sistem pembayaran paling cepat jadi korang boleh dapat diskaun tu sebelum orang lain ambil.

Link Cepat

Lazada-App-Logo
Lazada Free Shipping RM8
Minimum Spend RM25
Lazada-App-Logo
Lazada Free Shipping RM8
Minimum Spend RM12
Live Tracker 8.8 Sale: Senarai Voucher Jenama Popular di Lazada
Lazada - Russel Taylors Up To 70% Off Storewide
8 Ogos 12-2 Pagi sahaja.
Live Tracker 8.8 Sale: Senarai Voucher Jenama Popular di Lazada
Lazada - Tefal RM108 Off
Minimum Spend RM488. 8 Ogos 12-2 Pagi sahaja.
Live Tracker 8.8 Sale: Senarai Voucher Jenama Popular di Lazada
Lazada - Tefal 5% Off
Minimum Spend RM88
Live Tracker 8.8 Sale: Senarai Voucher Jenama Popular di Lazada
Lazada - Airbot 20% Off
Minimum Spend RM1. Capped at RM4
Live Tracker 8.8 Sale: Senarai Voucher Jenama Popular di Lazada
Lazada - Dibea RM50 Off
Minimum Spend RM1899.
Live Tracker 8.8 Sale: Senarai Voucher Jenama Popular di Lazada
Lazada - Dibea 88% Off
Minimum Spend RM1. Capped at RM10.
Huggies Store
Lazada - Huggies 20% Off
Minimum Spend RM40. Capped at RM10.
Petpet Store
Lazada - Petpet 18% Off
Minimum Spend RM180. Capped at RM35. 8 Ogos 12-2 Pagi sahaja.
Petpet Store
Lazada - Petpet 15% Off
Minimum Spend RM150. Capped at RM32.
Philips Avent Store
Lazada - Philips Avent 20% Off
Minimum Spend RM400. Capped at RM100. 8 Ogos 12-2 Pagi sahaja.
Live Tracker 8.8 Sale: Senarai Voucher Jenama Popular di Lazada
Lazada - Carote RM58 Off
Minimum Spend RM488. 8 Ogos 12-2 Pagi sahaja.
Live Tracker 8.8 Sale: Senarai Voucher Jenama Popular di Lazada
Lazada - Carote RM28 Off
Minimum Spend RM288. 8 Ogos 12-2 Pagi sahaja.
Loreal Store
Lazada - L'Oreal RM15 Off
Minimum Spend RM99.
Loreal Store
Lazada - L'Oreal Free Shipping Storewide
Minimum Spend RM50. West Malaysia only.
Similac Store
Lazada - Similac RM28 Off
Minimum Spend RM600.
Live Tracker 8.8 Sale: Senarai Voucher Jenama Popular di Lazada
Lazada - Enfagrow RM70 Off
Minimum Spend RM700.

#Hashtag

Share Artikel Ini

Send this to a friend