fbpx

Live Tracker 6.6 Sale: List Voucher Di Shopee & Lazada

6-6 Sale
"Lebih jimat kita beli online time PKP ni"
"Lebih jimat kita beli online time PKP ni"

Korang yang nak beli barang yang ada di rekomendasi kami ni semua, mungkin boleh jimat duit kalau beli pada 6 Jun ni. Shopee & Lazada akan mengadakan Jualan 6.6 Sale yang akan bermula 12 pagi nanti.

Point Penting

Tips Shopping Di Shopee & Lazada 6.6 Sale

  • Collect voucher platform (seperti Free Shipping) pada waktu yang ditetapkan.
  • Collect voucher kategori kalau ada.
  • Collect voucher bank kalau plan nak pakai sistem pembayaran kredit kad atau online banking.
  • Collect voucher seller atau brand di store seller, kalau ada.
  • Bila dah jumpa semua barang dan diskaun, ‘add to cart’ semua barang tu sebelum 11.59 malam 5 Jun.
  • Top up Wallet korang awal-awal dan ‘checkout’ pada 12 pagi 5 Jun.
  • Kalau tak ada nak tebus voucher bank, guna Shopee Pay atau Lazada Wallet , iaitu sistem pembayaran paling cepat jadi korang boleh dapat diskaun tu sebelum orang lain ambil.

Link Cepat

Shopee-App-Logo
Shopee Mall RM6 Free Shipping
Untuk ShopeePay & Seller tertentu sahaja. 12 - 2 pagi 6 Jun sahaja.
Shopee-App-Logo
Shopee 10% Cashback
Min spend RM80. Semua seller dengan ShopeePay.
Shopee-App-Logo
Shopee 8% Cashback Elektronik
Dengan ShopeePay.
Shopee-App-Logo
Shopee Maybank RM13 Off
Min Spend RM110.
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Shopee - Hisense 66% Off
Min Spend RM1. Cap RM5
Watson Store
Shopee - Watsons RM10 Off
Min Spend RM99
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Shopee - La Roche Posay RM10 Off
Min Spend RM100
Huggies Store
Shopee - Huggies 8% Off
Min Spend RM80 Cap RM10
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Shopee - Airbot RM5 Off
Min Spend RM380
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Shopee - Haier RM50 Off
Min Spend RM666. Produk tertentu sahaja.
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Shopee - Samu Giken RM10 Off
Min Spend RM250.
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Shopee - Russel Taylors RM10 Off
Min Spend RM150.
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Shopee - Philips 12% Off
Cap RM100 Min Spend RM600
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Shopee - Sony 20% Coins Cashback
Min Spend RM40 Cap 1000 coins
Lazada-App-Logo
Lazada RM5 Free Shipping
Min Spend RM6
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Lazada - Philips 20% Off
Cap RM500 Min Spend RM2000
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Lazada - Tefal RM106 Off
Min Spend RM486
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Lazada - Khind 60% Off
Cap RM5 Min Spend RM1
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Lazada - Midea RM100
Min Spend RM1300
Live Tracker 6.6 Sale: Voucher Di Shopee & Lazada
Lazada - La Roche-Posay 10% Off
Cap RM10 Min Spend RM100

#Hashtag

Share Artikel Ini

Send this to a friend