fbpx

Media Shopping No.1 di Malaysia

11.11 Mega Sale

Corvan 11.11 Sale
Ada banyak brand buat sale 11.11 Sale tahun ni, salah satu yang menarik adalah jenama Malaysia ni - Corvan! Ada voucher, free gift special guys!
Shopee 11.11 Sale 2022
[UPDATED] Senarai Voucher Shopee 11.11 Sale 2022 & deal terbaik dari jenama-jenama popular sempena Jualan Mega Shopee 11.11 tahun 2022!
Lazada 11.11 Sale Malaysia
[UPDATED] Senarai Voucher Lazada 11.11 Sale 2022 & deal terbaik dari jenama-jenama popular sempena Jualan Mega Lazada 11.11 tahun 2022!
11.11 Mega Sale 2022
(INFO PENUH) Jualan Mega 11.11 Sale 2022 di platform popular di Malaysia seperti Lazada, Shopee, Agoda, Klook, Nike, Adidas dan pelbagai lagi.
lori-lazada-terbakar-cheras
Satu kejadian kebakaran melibatkan sebuah lori courier LEL (Lazada E-Commerce Logistic) yang membawa muatan parcel-parcel yang dipercayai barangan sale 11.11 dalam proses penghantaran kepada pelanggan.
Live-Tracker-1111-wardah
Untuk siri ketiga Live Tracker 11.11 ni, kami bawakan infomasi tentang diskaun dan voucher store Wardah di Shopee, termasuk voucher RM5 dari Wardah. Apa salahnya belek-belek sikitkan.
Live-Tracker-1111-russell taylors
Untuk siri kedua Live Tracker 11.11 ni, kami bawakan ringkasan tawaran Russel Taylors di Lazada pada 11.11 so korang boleh la save duit sikit dalam waktu ekonomi yang mencabar sikit ni.
Live-Tracker-1111-nestle
Untuk siri pertama ni, kami akan fokus kat store Nestle sebab mesti ramai yang sekarang malas nak keluar rumah beli barang kan? Jom tengok apa yang Nestle ada offer pada 11 November ni di Lazada App.

#11.11 Mega Sale

Artikel lain berkaitan hashtag #11.11 Mega Sale