fbpx

Media Shopping No.1 di Malaysia

11.11 Mega Sale

Lori Lazada Terbakar di Cheras, Semua Parcel 11.11 Hangus
Satu kejadian kebakaran melibatkan sebuah lori courier LEL (Lazada E-Commerce Logistic) yang membawa muatan parcel-parcel yang dipercayai barangan sale 11.11 dalam proses penghantaran kepada pelanggan.
Live-Tracker-1111-wardah
Untuk siri ketiga Live Tracker 11.11 ni, kami bawakan infomasi tentang diskaun dan voucher store Wardah di Shopee, termasuk voucher RM5 dari Wardah. Apa salahnya belek-belek sikitkan.
Live-Tracker-1111-russell taylors
Untuk siri kedua Live Tracker 11.11 ni, kami bawakan ringkasan tawaran Russel Taylors di Lazada pada 11.11 so korang boleh la save duit sikit dalam waktu ekonomi yang mencabar sikit ni.
Live-Tracker-1111-nestle
Untuk siri pertama ni, kami akan fokus kat store Nestle sebab mesti ramai yang sekarang malas nak keluar rumah beli barang kan? Jom tengok apa yang Nestle ada offer pada 11 November ni di Lazada App.

#11.11 Mega Sale

Artikel lain berkaitan hashtag #11.11 Mega Sale
Lori Lazada Terbakar di Cheras, Semua Parcel 11.11 Hangus
Satu kejadian kebakaran melibatkan sebuah lori courier LEL (Lazada E-Commerce Logistic) yang membawa muatan parcel-parcel yang dipercayai barangan sale 11.11 dalam proses penghantaran kepada pelanggan.
Send this to a friend