fbpx

Baca artikel ini versi : Malay

Malaysia Airlines Lancar Promosi Istimewa Sempena 'Boleh Rentas Negeri'!

MAS-Fly-Malaysia-Now-Promo2
"SOP kena jaga guys!"

Seperti kita sedia maklum, PM kita baru je announce yang rentas negeri kini dibenarkan bermula pada 11 October 2021 ni. Rakyat Malaysia sememangnya menantikan pengumuman penting ini dari bulan Ogos lagi. Memang perfect timing la untuk korang checkout Promosi Malaysia Airlines guys!

Ada yang tak sabar dah nak balik kampung, jumpa keluarga yang dah lama tak jumpa tu. Ada yang siap plan nak ‘repeat balik raya’ bila balik kampung tu. Haha. Tak kisha la guys apa pun plan balik kampung tu nanti, pastikan korang prepare apa yg patut baik dari segi keselamatan atau pun kesihatan tu.

Advertisement

Important Points

Yang tak balik kampung, confirm la ada plan nak travel kan? Tak kisah la ke mana pun destinasi pelancongan dalam negara pilihan korang, Malaysia Airlines dengan initiatif Stimulus Cuti Malaysia 2.0 oleh Kementerian Pelancongan Malaysia mengadakan Promosi Istimewa FLY MALAYSIA NOW bagi ke semua destinasi dalam negara dari Sem. Malaysia, Sabah dan Sarawak!

Mas-Logo
Recommended
Peninsular Malaysia & Within Sabah Sarawak​
All-in one-way Economy Class
Official Website
From RM59
Mas-Logo
Kota Kinabalu to Kuching & Kuching to Miri
All-in one-way Economy Class from RM79
Mas-Logo
Sarawak
All-in one-way Economy Class from RM109
Mas-Logo
Sabah
All-in one-way Economy Class from RM159
Artboard 1 copy
Penang
All-in one-way Economy Class from RM59
Advertisement

Promosi Fly Malaysia Now

Promosi ini bemula dari awal October sehingga 31 October ini untuk korang start booking ticket. Ticket yang korang book dalam tarikh ni valid untuk penerbangan bermula dari October 2021 sehingga April 2022. Lama jugak la kan?

Boleh lihat pada jadual di bawah, atau terus ke booking di website rasmi Malaysia Airlines disini.

Selamat Rentas Negeri Guys!

#Hashtag

Share this article

Send this to a friend